NØ​RAGER TAXI OG TURIST

Bussen over fly

I hierarkiet af transportmuligheder, har flyrejser altid været behageligt i sin position hævet over alle andre. Dog er flyrejsernes overlegenhed i det sidste stykke tid blevet udhulet af overfyldte ruter, stigende antal forsinkelser og lange sikkerhed linjer. Samtidig har stigningerne i brændstofpriserne gjort at det er svært at finde lav budget billetter. Nu er glamouren ved flyrejser falmet i de flestes øjne.
I mellemtiden har den ydmyge transportform, bussen, arbejdet hårdt med sin niche på budget markedet. Mere komfortable busser og billigere billetter, der dækker flere ruter end nogensinde før.
Her er syv grunde til at overveje at tage bussen:

1. Omkostninger
Lavprisselskaber indenfor flyrejser har gjort enorme fremskridt i løbet af de seneste fem år, men selv ved de laveste priser, er det svært at konkurrere med bussen.

2. Dækning
Billige busser har altid været til rådighed til der vil rejse verden rundt. Men det plejede at være sådan at længere ruter var begrænset på udvalgte strækninger. For nylig er antallet af ruter blevet forhøjet drastisk.

3. Tid
Jeg ved, hvad du tænker: Det lyder godt alt sammen, men bussen kræver mere tid!. Det er rigtigt, at mens bussen overholder færdselsreglerne på vejene, flyver flyvemaskinen højt over, med en meget høj fart. Men når du tilføjer mødetid i lufthavnen, transport til/fra lufthavnen, fly skift i diverse lufthavnen, flyselskabs knudepunkter i forhold til din rejseplan, er tidsbesparelser i transit drastisk reduceret.
Bussen, der stopper i centrum af de fleste byer, kan faktisk få dig der hurtigere, især hvis du rejser til en by i nærheden. Behøver vi nævne det besvær forårsaget af forsinket eller aflyst flyforbindelser, nej vel..... Dog hjælper det os ned til 4 punkt

​Skriv til os

Ønsker du yderligere information om vores ydelser eller har du spørgsmål vedrørende din opgave?

4. Pålidelighed

Som alle der rejser hyppigt ved, spiller vejret en stor rolle ved en flyrejse. Bussen vil fortsat køre om forholdene ikke er til at flyve, selvom vejret ville stoppe din personbil, er det meget sjældent at en bustur bliver annulleret. Når du bestiller en bus, er der næsten garanti for, at bussen afgår som planlagt.​

5. Miljø

Mange analytikere siger, at en flyvning producerer den samme mængde CO2 per person per mile som om passagerer kørte alene i separate biler. Hertil kommer, at flyvemaskiner udsender mange andre skadelige materialer, og det hele går direkte ind i den øvre atmosfære. Resultatet af dette er at skader på atmosfæren ved flyvninger er næsten dobbelt så stor som dem der kommer ved at køre det samme antal miles i en bil. Når man ser på tallene, en fuld bus er meget mere skånsom mod miljøet end en flybillet med samme afstand.

6. Komforten
Det andet store klagepunkt ved busrejser udover den opfattelse om at det er tidskrævende, er komforten. Mange siger at det er ubehageligt at sidde i et bus sæde i længere tid af gangen etc. Dog er det så meget interessant, at så mange luftfartsselskaber siddepladser er blevet mere bus-lignende,

7. Fleksibilitet
Bussen kan bestilles til når du vil af sted og fra hvor du ønsker. Desuden er bussen mere fleksibel med hensyn til din bagage. Der er næsten altid plads til din bagage, så længe bussen ikke er for fuld, noget du aldrig vil opleve på en flyrejse. Desuden rejser du med din bagage lige under dig så der ikke noget med "glemt bagage" ved ankomsten til din destination.

Den ydmyge busrejse kommer tilbage som en billig og venlig alternativ til flyrejsen. Med flyrejsens miljømæssige kontrovers, skærpet sikkerhedskrav og planlægnings besvær, stigende priser og sikkerhedsmæssige bekymringer, hvorfor så ikke give denne gamle, billige pålidelige rejseform en chance til?

Skriv til os

Ønsker du yderligere information om vores ydelser eller har du spørgsmål vedrørende din opgave?

Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Nørager Taxi og Turistbusser

Kløvervangen 11, 8961 Allingåbro

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 86 48 65 60

E-mail: info@noragerturist.dk

Information

CVR: 15886137