Skriv til os

Udfyld formularen

Ring til os

Tlf.: 86 ​48 65 60

Vi anbefaler

Auning kro
Kroen er beliggende i naturskønne omgivelser midt på Djursland i et roligt og charmerende landsbymiljø, tæt ved Gl. Estrup.

Gjerrild kro
Gjerrild Kro er en del af Dansk Kroferie, som er en kæde af populære kroer og hoteller fordelt over hele Danmark.

Nørager cafeteria
Hyggelig spisested

Nørager Vandrehjem
Kom og få en dejlig ferie på Djursland. Lejlighederne er helt nye og alle har eget køkken og bad.

Gl. Estrup Landbrugsmuseum og restaurant
Landbrugsmuseets permanente udstillinger er en væsentlig del af en spændende museumsoplevelse. Museet genskaber fortidens miljøer med kulisser, billeder og udstillingsgenstande

Lübker
Lübker Golf Resort kombinerer golf og familieaktiviteter i verdensklasse som de første i Danmark

Djursgolf pay and play
Velkommen til Djurs Golf Pay & Play, et dejligt 9 – hullers golfanlæg, uden lange par 5 huller. Her kan du komme helt uden forudsætninger, og stille og roligt finde ud af om golf er noget for dig.

Djurs Sommerland
Med over 60 forlystelser er her hygge, sjov og spænding for legebørn i alle størrelser

Skandinavisk Dyrepark
Vi anbefaler, at du afsætter mindst 3 timer til et besøg i Skandinavisk Dyrepark, dog bruger de fleste af vores gæster meget mere tid

Randers Regnskov
At træde ind i Randers Regnskov er som at træde ind i en anden verden. Luften er varm og fugtig, og fyldt med lyden fra brusende vandfald og de mange frit levende aber og fugle.

Graceland Randers
Graceland Randers er et nyt eventhus, som er inspireret af Elvis Presleys hjem Graceland i Memphis. Huset er en ultimativ hyldest til Kongen af Rock-n-Roll.

Auning Kart Park
Danmarks bedste udendørs gokartbane tilbyder spændende oplevelser i enestående omgivelser.

Djursland for fuld damp
Den gamle Station i Allingåbro oser af hygge og nostalgi. Den hyggelige atmosfære sætter tiden lidt i stå. Aktiviteterne står i fortidens tegn

Fjordcentret Voer
Fjordcentret er organiseret som en forening med det formål at formidle fjordens natur- og kulturmiljø. Her kan opleves udstillinger, aktiviteter og særarrangementer.

Skidudlejning ski bua Hafjell
Med næsten 30 år erfaring i skibranchen over hele verden har www.skibuahafjell.no det mål at optimere din skiferie. De ønsker at dele alt deres viden om ski med dig. I deres skirentalt i Hafjell har de altid de seneste nyheder fra Hoved, Stöckl og Whitedot. Alt udstyr er altid i perfekt stand og omhyggeligt udvalgt. De har ski, snowboards og CrossCountry for alle i alle aldre og niveauer.

Følg med på facebook

Vi opdatere vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Firmanavn & CVR​

Nørager Taxi & Turistbusser

CVR: 15886137

Kontakt os