Skriv til os

Udfyld formularen

Ring til os

Tlf.: 86 ​48 65 60

Busture / udflugter

Vi opfylder alle dine ønsker, når du skal på busudflugt

Nørager Turist er et firma, der vil gøre alt for at opfylde alle dine ønsker i forbindelse med en bustur. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og kan derfor vejlede og hjælpe dig når du ønsker en busrejse.

Vi sætter en ære i at servicere alle, så turen bliver vellykket. Nørager Turist har mange års erfaring med busture for grupper, og vor viden og kompetence stiller vi meget gerne til rådighed. Kontakt os og få et tilbud på netop den bustur, som I kunne tænke jer.

Vi håber på denne måde at kunne tilbyde jer alle muligheder for den helt rigtige tur!

Er du beslutningstager?

Er du bestyrelses- eller udvalgsmedlem i en foreningsbestyrelse eller rejseansvarlig i et firma, har du et stort ansvar i forbindelse med planlægningen af rejsen.
Du skal vælge en rejsearrangør, du har tillid til og som opfylder dine og ikke mindst dine medrejsendes forventninger. Nørager Taxi og Turist vil naturligvis gerne være med til at arrangere den næste tur for netop jeres forening, klub eller firma.

Vores rejsearrangementer spænder vidt, både hvad angår varighed, og hvad vi kan varetage. Kontakt os allerede nu for en snak om muligheder, behov og rejsetidspunkt for din næste busudflugt. Vi sender gerne et uforpligtende forslag/tilbud på netop det rejsearrangement i ønsker.

Læs mere om vores tur til Berlin d. 2. december

Følg med på facebook

Vi opdatere vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Firmanavn & CVR​

Nørager Taxi & Turistbusser

CVR: 15886137

Kontakt os