NØ​RAGER TAXI OG TURIST

Profil

Nørager Taxi og Turistbusser er et familieforetagende (2. generation), som i dag drives af Gitte og Knud Erik Elgaard. Vi er selv med i alle processer - fra turen bliver planlagt, til I er hjemme igen.
Vi hører hjemme i Nørager på Djursland - centralt placeret, lige meget om udgangspunktet for busturen er Jylland, Fyn eller Sjælland. Vi kører bl.a. turistkørsel i ind- og udland -liftbuskørsel med ældre og handicappede og taxikørsel dag og nat.

Vi kø​rer meget for firmaer og foreninger

Alle vore busser er selvfølgelig rene og velholdte. Alle vore chauffører er veluddannede og servicemindede.Sikkerhed, service og komfort står øverst på listen hos os. Vi samler på tilfredse kunder.


Vi er medlem af Dansk Taxi Råd og Danske Busvognmænd. Derfor er vi altid informeret om nye love og tiltag indenfor branchen.


Til daglig kører vi fra vores udgangspunkt centralt beliggende i Jylland for virksomheder og institutioner, herunder ikke mindst for børnehaver og skoler, typisk til en nærliggende lejrskole eller seværdighed. Derudover kører vi liftbuskørsel med ældre og handicappede og taxikørsel dag og nat.

Nørager Turister et meget fleksibel busselskab, hvor service og sikkerhed altid i højsædet.

​Skriv til os

Ønsker du yderligere information om vores ydelser eller har du spørgsmål vedrørende din opgave?

Alsidighed og fleksibilitet

Vi kører gerne dig og dit selskab en tur i Danmark, og ønsker du en busrejse til udlandet, så klarer vi også det. Nørager Turist er i konstant bevægelse - så har du et specielt ønske skal vi nok opfylde det.

Service

Vi lægger vægt på at opfylde vores kunders ønsker og give vores gæster den bedste service. Busrejsen med Nørager Turist er en oplevelse i sig selv.Vores chauffører er engagerede i passagererne og deres trivsel under turen. Er der brug for en hjælpende hånd ud og ind af bussen, så er vi altid på plads Chaufførerne er derfor altid informerede om turens formål, om passagererne og om de specielle ønsker, du som kunde måtte have.

Sikkerhed

Vi går ikke på kompromis med sikkerheden. Alle vores busser lever op til morgendagens miljø- og sikkerhedsmæssige krav. Vi sørger hele tiden for at de bliver vedligeholdt og serviceret.​

Skriv til os

Ønsker du yderligere information om vores ydelser eller har du spørgsmål vedrørende din opgave?

Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Nørager Taxi og Turistbusser

Kløvervangen 11, 8961 Allingåbro

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 86 48 65 60

E-mail: info@noragerturist.dk

Information

CVR: 15886137