NØ​RAGER TAXI OG TURIST

Turistbus til kørsel i ind- & udland​

​Skal I på tur rundt i Danmark eller en tur til udlandet? Vores turistbus kan hjælpe jer med at komme nemt og sikkert rundt. Vores firma har tilholdssted i Nørager på Djursland og har, i de 27 år vi har været ansvarlige, hjulpet mange virksomheder og foreninger i og omkring Randers, Aarhus, Grenå og Djursland. Vi er også klar til at hjælpe jer med jeres næste busarrangement.

Komfortabel og sikker turistbus

Denne SCANIA IRIZAR turistbus har plads til 54 passagerer + 1 rejselederplads, som alle får mulighed for bekvemmelig busrejse i lydsvage omgivelser. Bussen er utrolig støjsvag med lavere kabinestøj end de fleste luksusbusser. Passagererne sidder i behagelige stole med indstillelige ryglæn og fodhvilere, herudover er alle sæderne i bussen, installeret med sikkerhedssele.

I denne turistbus benyttes Scanias kraftigste motor og en optimeret gearkasseløsning for at sikre den bedst mulige ydeevne, kørbarhed og komfort.

Denne turistbus er designet og udstyret til at gøre rejsen let og bekvemmelig. Der er god benplads, så alle kan finde den ønskede siddestilling. Til hver plads hører klapbord og læselampe. Der er også gratis wi-fi.

​Skriv til os

Ønsker du yderligere information om vores ydelser eller har du spørgsmål vedrørende din opgave?

Undervejs kan der også nydes friskbrygget kaffe fra kaffemaskinen og kolde drikke fra køleskabet samt lette retter, hvis dette er aftalt på forhånd.

Det er muligt at bestille 2 borde i bussen, hvis dette ønskes. I så fald vil der være plads til lidt færre personer og der vil være en merpris

Skræddersyede grupperejser

Denne 4-stjernet turistbus er særdeles velegnet til alle slags busrejser, men anbefales især til turistkørsel i Danmark eller udland. Vi laver rigtigt mange grupperejser for foreninger, virksomheder, organisationer og private grupper. Vi har rigtig gode samarbejdspartnere, hvis I også ønsker overnatninger på flerdages ture.

Kontakt os for tilbud

Er I en gruppe, der ønsker at få sammensat en rejse helt efter jeres ønsker og behov, så kontakt vores rejsekonsulenter for en snak om muligheden for buskørsel, og få et godt tilbud på leje af bus med chauffør. I kan ringe på telefon 86 48 65 60, skrive en mail til info@noragerturist.dk eller I kan bruge kontaktformularen her på siden.​

Skriv til os

Ønsker du yderligere information om vores ydelser eller har du spørgsmål vedrørende din opgave?

Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Nørager Taxi og Turistbusser

Kløvervangen 11, 8961 Allingåbro

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 86 48 65 60

E-mail: info@noragerturist.dk

Information

CVR: 15886137