Skriv til os

Udfyld formularen

Ring til os

Tlf.: 86 ​48 65 60

Turistbus - 56 pers.

SCANIA IRIZAR PB
Denne turistbus har plads til 56 passagerer, som alle får mulighed for bekvemmelig busrejse i lydsvage omgivelser.
Passagererne sidder i behagelige stole med indstillelige ryglæn og indstillelige fodhvilere.

Turistbussen er en ægte Gran Tourismo en funktionel skønhed, der er designet og udstyret til at gøre rejse til en kilde til tilfredsstillelse.

Bussen er utrolig støjsvag med lavere kabinestøj end de fleste luksusbiler.

De indstillelige sæder i bussen er hver især med sikkerhedssele. I denne turistbus benyttes Scanias kraftigste motor og en optimeret gearkasseløsning for at sikre den bedst mulige ydeevne, kørbarhed og komfort.

Bord i bussen
Det er muligt at bestille 2 borde i bussen. Hvis dette ønskes er der plads til 52 personer i alt og der vil være en merpris

God sevice
Der er god benplads, så alle kan finde den ønskede siddestilling. Til hver plads hører klapbord og læselampe. Undervejs kan der nydes friskbrygget kaffe fra kaffemaskinen og kolde drikke fra køleskabet samt lette rette hvis det er aftalt på forhånd.

Turistkørsel
Denne 4-stjernet turistbus er særdeles velegnet til alle slags busrejser, men anbefales især til turistkørsel i Danmark og det nære udland, eller udlandsture.

Skræddersyede grupperejser
Vi laver rigtigt mange grupperejser for foreninger, virksomheder, organisationer og private grupper. Desuden laver vi forskellige rejsetilbud til mange banker og sparekassers kunder og aktionærer. Er I en gruppe, der ønsker at få sammensat en rejse helt efter jeres ønsker og behov, så kontakt vore rejsekonsulenter for en snak og få et godt tilbud.

Følg med på facebook

Vi opdatere vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Firmanavn & CVR​

Nørager Taxi & Turistbusser

CVR: 15886137

Find os

Kløvervangen 11, Nørager

8961 Allingåbro

Kontakt os