Nørager Taxi & Turistbusser

Referencer

"Handelsgymnasiet i Århus har haft en klasse på en uges studieophold i Køln, og vi valgte Nørager Turist til turen på grund af det konkurrencedygtige tilbud og på grund af den fleksible indstilling til vores ruteplaner. Chaufføren behandlede vores gymnasieelever med stor respekt, med fin autoritet og dejligt afvæbnende humor.
De ansvarlige lærere på turen var særligt glade for, at turen blev afviklet sikkert og effektivt, med en tryg balance mellem trafikale regler for busture på denne ene side, og vores stramme tidsplaner på den anden side.
Bussen var luksuriøs: stille, komfortabel og meget rummelig, og man må derfor sige, at vi på alle områder var i de bedste hænder med Nørager Turist."
- Jan Bandsberg Nielsen
Lektor, Århus Købmandsskole, HHX Vejlby

"Super tak for en dejlig tur i lørdags, - dejligt med en frisk chafør og en kanon bus at køre i, - virkelig en fornøjelse, - og kan på alle deltageres vegne sige at det absolut ikke er sidste gang at netop jeres bus bliver booket. en særdeles hyggelig, venlig og fleksibel Chauffør. Godt gået!"
- Privat kunde

"Det gik jo som altid som smurt"
- Entreprenør Per Aarsleff

"Det var godt nok en lækker bus I har . Så har afstanden ingen betydning."
- Kurt, Vivild IF

"Hjulenen på bussen drejer rundt..."
- Artikel i Lokal Avisen April 2011

"Nørager Turist tog sig af pressen"
- Artikel i Folkebladet Djursland Juni 2011


Bus

Vore chauffører deltager løbende i kurser og efteruddannelse. Derfor kan du trygt sætte dig til rette i en af vores busser.

- Læs mere om vores busser

Taxi

Skal du ud og hygge dig en aften/nat, så lad din egen bil stå hjemme. Du kommer TRYGT ud og hjem.

- Læs mere om taxi

Kundeudtalelser

Vi bruger næsten hver uge jer til transport af vores elever fra Kalø og Grenå. Det er en fornøjelse, at have en samarbejdspartner...

- Læs mere her