Nørager Taxi & Turistbusser

Profil

Nørager Taxi og Turistbusser er et familieforetagende (2. generation), som i dag drives af Gitte og Knud Erik Elgaard. Vi er selv med i alle processer - fra turen bliver planlagt, til I er hjemme igen.

Vi hører hjemme i Nørager på Djursland - centralt placeret, lige meget om udgangspunktet for busturen er Jylland, Fyn eller Sjælland. Vi kører bl.a. turistkørsel i ind- og udland -liftbuskørsel med ældre og handicappede og taxikørsel dag og nat.

Vi kører meget for firmaer og foreninger
Alle vore busser er selvfølgelig rene og velholdte. Alle vore chauffører er veluddannede og servicemindede.Sikkerhed, service og komfort står øverst på listen hos os. Vi samler på tilfredse kunder.

Vi er medlem af Dansk Taxi Råd og Danske Busvognmænd. Derfor er vi altid informeret om nye love og tiltag indenfor branchen.

Til daglig kører vi fra vores udgangspunkt centralt beliggende i Jylland for virksomheder og institutioner, herunder ikke mindst for børnehaver og skoler, typisk til en nærliggende lejrskole eller seværdighed. Derudover kører vi liftbuskørsel med ældre og handicappede og taxikørsel dag og nat.

Nørager Turister et meget fleksibel busselskab, hvor service og sikkerhed altid i højsædet.

Alsidighed og fleksibilitet
Vi kører gerne dig og dit selskab en tur i Danmark, og ønsker du en busrejse til udlandet, så klarer vi også det. Nørager Turist er i konstant bevægelse - så har du et specielt ønske skal vi nok opfylde det.

Service
Vi lægger vægt på at opfylde vores kunders ønsker og give vores gæster den bedste service. Busrejsen med Nørager Turist er en oplevelse i sig selv.Vores chauffører er engagerede i passagererne og deres trivsel under turen. Er der brug for en hjælpende hånd ud og ind af bussen, så er vi altid på plads Chaufførerne er derfor altid informerede om turens formål, om passagererne og om de specielle ønsker, du som kunde måtte have.

Sikkerhed
Vi går ikke på kompromis med sikkerheden. Alle vores busser lever op til morgendagens miljø- og sikkerhedsmæssige krav. Vi sørger hele tiden for at de bliver vedligeholdt og serviceret.


Bus

Vore chauffører deltager løbende i kurser og efteruddannelse. Derfor kan du trygt sætte dig til rette i en af vores busser.

- Læs mere om vores busser

Taxi

Skal du ud og hygge dig en aften/nat, så lad din egen bil stå hjemme. Du kommer TRYGT ud og hjem.

- Læs mere om taxi

Kundeudtalelser

Vi bruger næsten hver uge jer til transport af vores elever fra Kalø og Grenå. Det er en fornøjelse, at have en samarbejdspartner...

- Læs mere her